Hezarfen Ahmet Çelebi Ortaokulu

Belgegeçer : 0216 343 84 07
WEB http://hezarfen.meb.k12.tr
Adres : Halk Cad. Emin Ongan Sk. NO28/1 Üsküdar/İSTANBUL
VİZYON : Öğrencilerimiz için; Yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenme olanağı sağlayan, öncelikle özgüvenini kazanmış, yaşam boyu öğrenmede sınır tanımayan, nitelikli bireyler yetiştirilen bir ortam yaratmak. Biliyoruz ki; Çocuklar geleceğimizdir. Hedefimiz; Sahip olduğumuz potansiyelin farkına vararak, geleceğimizi; siz velilerimiz, çalışanlarımız ve mezun öğrencilerimizin ortak çabası ile oluşturmaktır. İstiyoruz ki; Okulumuz HEZARFEN AHMET ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU öğrencileri, her şeyin en iyisini yaparak her alanda bir Mustafa Kemal gibi öncü olsunlar. Biz kendimize güveniyor; Eğitim Ordusunda Lider olmak istiyoruz.
MİSYON : Öğrenmeye istekli bireyler yetiştirmek için varız. Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak böylece hiç kaybetmeyecek bireyler yetiştirmek için varız. Tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak kuşaklar yetiştirmek için varız. İnsanca duyguların egemen kılındığı, ulusal egemenlik ve insanlık tutkusu ile dolu genç beyinler yetiştirmek için varız. İnançlarında özgür,vatan ve ulus saygısıyla dolu, tıpatıp bizim kopyamız değil, bizi aşan çağı yakalamak hatta geçmek çabası içerisinde olan bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz her yıl SBS sınavında %50´yi bulan başarı kazanmaktadır.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : tam gün
Kantin:
Yemekhane :
Revir :